تعریف مفهومی دانلود پروپوزال آماده رشته روانشناسی عمومی با عنوان رابطه ی بین شیوه فرزندپروری والدین با عملكرد تحصيلي فرزندان آنها - مورد مطالعه: والدین پایه دوم (هشتم) دورهاول مقطع متوسطه ی شهر همدان
معرفی دانلود پروپوزال آماده رشته روانشناسی عمومی با عنوان رابطه ی بین شیوه فرزندپروری والدین با عملكرد تحصيلي فرزندان آنها - مورد مطالعه: والدین پایه دوم (هشتم) دورهاول مقطع متوسطه ی شهر همدان
پروپوزال آماده رشته روانشناسی عمومی با عنوان رابطهی بین شیوه فرزندپروری والدین با عملكرد تحصيلي فرزندان آنها - مورد مطالعه: والدین پایه دوم (هشتم) دورهاول مقطع متوسطهی شهر همدان که در 20 صفحه آماده شده است. تعدادی از بخشها و مطالب این پروپوزال آماده عبارتند از:
- بيان مسأله:
خانواده نخستین نهاد زندگی اجتماعی کودک است که در شکل گیری عادتها و اندیشههای اجتماعی کودک نقش بسیار مهميدارد. در شکلگیری رفتار و دیدگاههای اجتماعی کودک، جنبههای عاطفی روابط والدین و فرزندان نقش مهميدارد، در خانوادههایی که والدین رفتارهای محبت آمیز دارند، معمولاً کودکان نیز با رفتارهای اخلاقی مثبت و احترام به دیگران و انگیزه پیشرفت رشد مییابند (محبی نورالدین وند و همکاران، 1389).
خانواده با توجه به تأثیر قابل توجه بر رشد روانشناختی فرزندان، از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر شخصیت آنان بوده و به طور مستقیم و غیر مستقیم بر پیشرفت تحصیلی فرد تأثیر میگذارد (دسجردینس[1] و همکاران، 2008). بهطورکلی نقش و تأثیر خانواده برشکلگیری شخصیت به طور عمده در سه محور تأثیر سبکهای فرزندپروری، سایر اعضاء خانواده و ترتیب تولد فرزندان مورد توجه قرار گرفته است (ویک نلسون و ایزرل[2]، 2009).
-اهمیت و ضرورت
شیوههای فرزندپروی و روشهای انظباطی آنان بیتردید تحت تأثیر خصوصیات شخصیتی و سیستم اعتقادی آنان است. والدین سالم و بالغ در مقایسه با والدین نابالغ و ناسالم معمولاً با حساسیت و مهربانی بیشتری به نیازها و اشارات کودکان توجه میکنند. این نوع فرزندپروری امنیت عاطفی، استقلال، توانش اجتماعی و موفقیت هوشی کودکان را تشویق میکند. سبکهای فرزندپروری به طور قابل توجهی پیامدهای مهميرا برای پیشرفت تحصیلی کودکان و نوجوانان به دنبال دارد (بلسکی[3] و همکاران، 1984؛ به نقل از بیراميو بهادری خسروشاهی، 1389).
-تعاریف مفهومی و عملیاتی
شیوههای فرزندپروری
تعريف مفهومي سبك فرزندپروري: منظومهاي از نگرش در مورد فرزند، نحوه برقراري ارتباط با فرزند، روش نگهداري فرزند و جو عاطفي حاكم بر فضاي رفتاري والدين ميباشد (استنبرگ[4]، 2001).
تعريف عملياتي سبك فرزندپروري: در اين پژوهش براي تعيين نوع سبك فرزندپروري از پرسشنامهیشيوههايفرزندپروريدياناباومرينداستفاده گردیده است. مقياس سبك فرزندپروري داراي سه مؤلفه ميباشد كه عبارتند از: سبك قاطعانه، سبك مستبدانه و سبك سهلگيرانه.تعیین نوع فرزندپروری او در هرکدام از انواع بستگی به نمرهای دارد که هر آزمودنی از پرسشنامه کسب میکند.
-سبك مقتدرانه:
تعریف مفهومی: در اين سبك، والدين درخواستهاي معقول و پختهاي دارند و اين درخواستها را با تعيين محدوديتها و اصرار بر اين كه كودك بايد از آنها تبعيت كند به اجرا ميگذارند. در عين حال، آنها صميميت و محبت نشان ميدهند، صبورانه به نقطهنظرهاي فرزندانشان گوش ميدهند و مشاركت و تصميمگيري خانواده را ترغيب ميكنند (باوم ریند و بلاك[5]، 1966).....
- اهداف تحقيق
- فرضیه های تحقیق
- روش شناسی تحقیق
-روش گردآوري دادهها
- جامعه آماري، روش نمونه گیری و حجم نمونه
- روش تجزيه و تحلیل داده ها
-منابع