تعریف مفهومی دانلود پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان بررسی رابطه اضطراب و استرس اجتماعی با احساس تعلق نوجوانان پسر و دختردر مقطع تحصیلی متوسطه دوم به مدرسه در شهر بندرعباس
معرفی دانلود پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان بررسی رابطه اضطراب و استرس اجتماعی با احساس تعلق نوجوانان پسر و دختردر مقطع تحصیلی متوسطه دوم به مدرسه در شهر بندرعباس
پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان بررسی رابطه اضطراب و استرس اجتماعی با احساس تعلق نوجوانان پسر و دختردر مقطع تحصیلی متوسطه دوم به مدرسه در شهر بندرعباس که در 27 صفحه آماده شده است. تعدادی از بخشها و مطالب این پروپوزال آماده عبارتند از:
- بيان مسأله:
...... درباره عوامل تاثیر گذارنده بر روی احساس تعلق به مدرسه عوامل متعددی ذکر شده است که در اینجا به برخی از آنها اشاره میشود.
تحقیقات سینلهاف[1](2009) مک نلی(2002) موریسون[2](2008) آلن[3]، رابينز وكاسيلاس(2008) و نشان دهنده این مطلب است که عواملی از قبیل 1- تنوع نژادی و قومیتی 2- قوانین سخت گیرانه درمدارس 3- افزایش جمعیت مدارس و کلاسها 4- سو مدیریت در کلاسها 5- افزایش فعالیت های فوق برنامه دارای ارتباط با افزایش یا کاهش احساس تعلق به مدرسه میباشد.کارچر، هولکومب و زامبرانو(2008) عوامل گسترش دهنده احساس تعلق به مدرسه را شامل سه عامل میدانند 1- پذیرش به وسیله دیگران 2- حمایت بین فردی 3- احساس تعلق تجربه شده. استرمان به نقل از بتی[4]و بریو[5] (2005 ) میگویند با اینکه در گذشته وظایف فوق برنامه یکی از بهترین راههای افزایش احساس تعلق به مدرسه بوده است ولی هم اکنون به این نتیجه رسیدهایم که افزایش ارتباط میان معلم و همسالان از جمله مهمترین عوامل تاثیر روی احساس تعلق به مدرسه میباشد. یک مدل که برای احساس تعلق مطرح گشته است مدل درونی کار می باشد. بر اساس این مدل ارتباطات و نحوه ارتباطات کودک با اولین پرستار بچه(والدین) شکل میگیرد. این تعامل تصاویری را از خود و دیگران و محیط اطراف فراهم میآورد که تجربیات فرد و نحوه تعبیر و تفسیر آنرا تحت تاثیر قرار میدهد و در طول حیات تبدیل به مدل پیچیده تر و با ثبات تر میگردد و پایه و اساس روابط با دیگران را فراهم میآورد.( شوچت و اسمایث، 2009).
-اهمیت و ضرورت
شناخت و بررسي دقيق نيازها به موازات مراحل رشد يكي از اساسيترين مباحث روانشناسي تربيتي و رشد است. بر تمام دست اندركاران آمور آموزشي و تربيتي لازم است . كه قبل از هر اقدام علمي در زمينه آموزش و پرورش به مطالعه دقيق تحولات رشد كودكان و نوجوانان و تنوع نيازهاي جسماني و رواني آنان مبادرت ورزند. تمام تلاشهاي دستگاه عظيم و تعليم و تربيت كشور معطوف به رشد رشيد كودكان و نوجوانان و بروز خلاقيت هاي بالقوه آنان است. مسلماً بدون شناخت دقيق از نيازهاي فراگيران هيچ معلمي نخواد توانست به اهداف ترييتي و رفتاري مورد نظر دست يابد .
-تعاریف مفهومی و عملیاتی
احساس تعلق: احساس تعلق فرآيندي است كه به موجب آن، افراد خود را با شخص ديگري يا گروهي از افراد همسان و همانند مي بينند. و مانند يك منبع تأثيرگذار بر روي انگيزش افراد براي اقدام و فعاليت مشترك عمل مي كند. حس يكي بودن با يك جمع و دسته انساني سبب مي شود كه اهداف و منافع شخصي افراد تابع اهداف و منافع جمع و دسته گردد، كه در نتيجه احتمال اقدام جمعي و مشترك براساس فهم و درك مشترك را افزايش مي دهد.
اضطراب[6]: اضطراب یک احساس منتشر ،بسیار ناخوشایند ،واغلب مبهم دلواپسی است که با یک یا چند تا از احساس های جسمی همراه می گردد. مثل احساس خالی شدن سر دل ،تنگی قفسه ی سینه،تپش قلب،تعدیق،سر درد،یا میل جبری ناگهانی برای دفع ادرار.بی قراری ومیل برای حرکت نیز از علائم شایع است....
- اهداف تحقيق
- فرضیه های تحقیق
- روش شناسی تحقیق
-روش گردآوري دادهها
- جامعه آماري، روش نمونه گیری و حجم نمونه
- روش تجزيه و تحلیل داده ها
-منابع
[3]- Allen; Robbins& Casillas