تعریف مفهومی دانلود پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان بررسی رابطه بین هوش اجتماعی با رفتار شهروندی سازمانی و خلاقیت سازمانی کارکنان دانشگاه سمنان
معرفی دانلود پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان بررسی رابطه بین هوش اجتماعی با رفتار شهروندی سازمانی و خلاقیت سازمانی کارکنان دانشگاه سمنان
پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان بررسی رابطه بین هوش اجتماعی با رفتار شهروندی سازمانی و خلاقیت سازمانی کارکنان دانشگاه سمنان که در 27 صفحه آماده شده است. تعدادی از بخشها و مطالب این پروپوزال آماده عبارتند از:
- بيان مسأله:
...... بی شک باید گفت که از اهداف اصلی و محور اساسی بحث های مدیریتی و تحقیقات آموزشی که می بایست بطور جدی مورد توجه واقع شود، خلاقیت سازمانی است. در دنیای کنونی که سرعت تغییرات بسیار افزایش پیدا کرده و رقابت در سازمان ها گسترش یافته است خلاقیت راه کلیدی بقاء و پایداری سازمان ها در این عرصه پرتلاطم محسوب می شود. خلاقيت یعنی توانايي توليد ايده هاي نو كه براي يك زمان معيني مفيد مي باشد (ولفولس[1]، 2008: 221). خلاقيت سازمانی يعني ارائه فكر و طرح نوين براي بهبود و ارتقاء كميت يا كيفيت فعاليتهاي سازمان؛ مثلاً افزايش بهرهوري، افزايش توليدات يا خدمات، كاهش هزينهها، توليدات يا خدمات از روش بهتر، توليدات يا خدمات جديد و غيره (کورکماز، آرپکی[2] ، 2009).
-اهمیت و ضرورت
هوش اجتماعی یکی از جدیدترین مفاهیمی است که به عنوان یکی ازعناصر حیاتی رهبری و مدیریت در سازمان ها به حساب می آید (اوکیجی و همکاران، 2009) افرادی که از هوش اجتماعی بالایی برخوردار هستند باید بتوانند از تمام قدرت مغزی و جسمانی خود استفاده کنند تا بتوانند با بقیه ارتباط مؤثری برقرار کنند. هوش اجتماعی روز به روز به عنوان یک مبحث جدید به ویژه برای افرادی که در طول روز به مهارتهای ارتباطی از جمله کارکنان سازمان نیازمند هستند، از اهمیت بیشتری برخوردار است (گودرزی،1384). ضرورت و اهمیت این تحقیق از این جهت است که مشخص می کند تا چه حد دارا بودن هوش اجتماعی می تواند بر میزان موفقیت کارکنان سازمان کمک کند؟چرا که مهارت های اجتماعی هم در درازمدت و هم در کوتاه مدت موجب موفقیت افراد می شود، با گنجاندن مفهوم هوش اجتماعی در برنامه آموزشی سازمان ها می توان به کارکنان کمک کرد تا عملکرد بهتری در سازمان داشته باشند
-تعاریف مفهومی و عملیاتی
الف: هوش اجتماعي
- تعريف مفهومي: والنیوس، پوناماکی و ریمپلا [3] (2007) هوش اجتماعی را درك بهتر از روابط بین انسانها، احساسها، افکار و رفتارها تعریف کرده اند.
- تعريف عملياتي: در اين پژوهش هوش اجتماعي عبارت است از نمرهاي که شرکت کنندگان در پژوهش از پاسخ به سؤالات پرسشنامه هوش اجتماعي سيلورا[4] ، مارتين يوسن[5] داهل[6] (2001) به دست می آورند.
- تعريف مفهومي مؤلفه پردازش اطلاعات: پردازش اطلاعات اجتماعي يعني توانايي براي درک و فهم و پيش بيني رفتار و احساسات ديگران.
- تعريف عملياتي مؤلفه پردازش اطلاعات: در اين پژوهش پردازش اطلاعات عبارت از نمرهاي است که هر یک از شرکت کنندگان در پژوهش از پاسخ به پرسش هاي : 1-2-3-4-5-6-7 پرسشنامه هوش اجتماعي سيلورا، مارتين يوسن داهل به دست می آورند.
- تعريف مفهومي مؤلفه مهارتهاي اجتماعي: به توانايي مهارت در مديريت روابط و ساختن شبکههاي حمايتي و داشتن روابط مثبت با افراد تعريف ميشود ..
- تعريف عملياتي مؤلفه مهارتهاي اجتماعي: در اين پژوهش مهارت هوش اجتماعي عبارت از نمرهاي است که هر یک از شرکت کنندگان در پژوهش از پاسخ به پرسشهاي 8-9-10-11-12-13-14 پرسشنامه هوش اجتماعي سيلورا، مارتين يوسن داهل بدست می آورند.
- تعريف مفهومي مؤلفه آگاهيهاي اجتماعي: آگاهي اجتماعي يعني درک مناسب از نگرانيها و احساسات سايرين در فعاليتهاي اجتماعي .
- تعريف عملياتي مؤلفه آگاهيهاي اجتماعي: در اين پژوهش آگاهي اجتماعي عبارت از نمرهاي است که هر یک از شرکت کنندگان در پژوهش از پاسخ به پرسشهاي 15-16-17-18-19-20-21 پرسشنامه هوش اجتماعي سيلورا، مارتين يوسن داهل بدست می آورند......
- اهداف تحقيق
- فرضیه های تحقیق
- روش شناسی تحقیق
-روش گردآوري دادهها
- جامعه آماري، روش نمونه گیری و حجم نمونه
- روش تجزيه و تحلیل داده ها
-منابع
[3]. Wallenius, Punamaki & Rimpela