تعریف مفهومی دانلود پروپوزال آماده روانشناسی با عنوان بررسی پرورش تک بعدی دانش آموزان تیزهوش و تاثیر آن در ناکارآمدی عملکردهای رفتاری و مهارت های زندگی و روابط اجتماعی آنان
معرفی دانلود پروپوزال آماده روانشناسی با عنوان بررسی پرورش تک بعدی دانش آموزان تیزهوش و تاثیر آن در ناکارآمدی عملکردهای رفتاری و مهارت های زندگی و روابط اجتماعی آنان
پروپوزال آماده روانشناسی با عنوان بررسی پرورش تک بعدی دانش آموزان تیزهوش و تاثیر آن در ناکارآمدی عملکردهای رفتاری و مهارت های زندگی و روابط اجتماعی آنان که در 21 صفحه در قالب فایل Word آماده شده است. تعدادی از بخشها و مطالب این پروپوزال آماده عبارتند از:
- بيان مسأله:
از اواخر دهه 1960 تاکنون اکثر منابع این فکر را گسترش داده اند که هر کودکی باید حتی الاامکان در یک محیط آموزشی باز و نامحدود رشد و پرورش یابد. از این رو، در خلال چهار دهه گذشته توجه شایانی به مساله عادی سازی و اخیرا به آموزش فراگیر به منزله یک خط و مشی عمومی در زمینه فراهم کردن تعلیم و تربیت، رفاه و خدمات انسانی مناسب برای افرادی که دارای نیازهای ویژه هستند معطوف شده است. عادی سازی فراهم کردن امکانات آموزشی و پرورشی و اجتماعی و رفاهی در شرایط عادی و معمولی برای کلیه افراد در جهت رسیدن به رشد همه جانبه تا حداکثر توان و ظرفیت است. با این همه مخالفان عادی سازی بر آن که مساله را از نظر علمی زیر سوال می برند آن را جریانی در جهت سوق دادن به همگن سازی اجباری می دانند و به لزوم اجرای برنامه های آموزش ویژه و آموزش انفردای با توجه به تفاوت های فردی تاکید می ورزند (لورمن[1] و همکاران، 2005).
-اهمیت مساله
امروزه با وجود تغییرات عمیق فرهنگی در شیوه های زندگی، بسیاری از افراد در رویارویی با مسائل زندگی تواناییهای لازم و اساسی را ندارند و همین امر آنان را در مواجهه با مسائل و مشکلات زندگی روزمره و مقتضیات آن آسیب پذیر ساخته است (کلینکه، ترجمه محمد خانی، 1384).
روان شناسان اخیرا در بررسی اختلالات روانی و انحرافات اجتماعی به این نتیجه رسیده اند که بسیاری از اختلالات و آسیب ها در ناتوانی افراد، ریشه در تحلیل صحیح و مناسب از خود، موقعیت خویش، عدم احساس کنترل کفایت شخصی برای رویارویی با موقعیتهای دشوار و عدم آمادگی برای حل مشکلات و مسائل زندگی به شیوه ای مناسب دارد. بنابراین با توجه به تغییرات و پیچیدگی های روز افزون جامعه و گسترش روابط اجتماعی، آماده سازی افراد به خصوص نسل نوجوان و جوان برای رویارویی با موقعیتهای دشوار امری ضروری به نظر می رسد (طارمیان، 1378).
- ادبیات پژوهش:
رضائي و همکاران (1393) پژوهشی با هدف بررسي مقايسه اي تحول اخلاقي، نوع دوستي و خودکارآمدي اجتماعي در دانش آموزان تيزهوش و عادي دبيرستان هاي شهر اروميه در سال تحصيلي 91-90 انجام دادند. نمونه آماري شامل 385 دانش آموز عادي و 225 دانش آموز تيزهوش بود. در نمونه گيري از روش تصادفي چند مرحله اي استفاده شد. ابزار جمع آوري داده ها، شامل دو پرسشنامه قضاوت اخلاقي «ما» (1981) و مقياس خودکارآمدي نوجوان «کنلي» (1989) بود. داده هاي پژوهش با استفاده از آزمونt مستقل تحليل شد. نتايج تحليل ها نشان داد که بين دو گروه عادي و تيزهوش، از نظر تحول اخلاقي و نوع دوستي و خودکارآمدي اجتماعي (در هر 5 مولفه مربوط به خودکارآمدي اجتماعي) تفاوت معني دار وجود دارد و گروه تيزهوش در همه موارد ميانگين بالاتري نسبت به گروه عادي داشت.
- اهداف تحقيق
- فرضیه های تحقیق
- روش شناسی تحقیق
-روش گردآوري داده ها
- جامعه آماري، روش نمونه گیری و حجم نمونه
- روش تجزيه و تحلیل داده ها
-منابع