تعریف مفهومی دانلود پروپوزال آماده روانشناسی با عنوان رابطه مشکلات روانی مادر و مواجهه کودک با خشونت خانوادگی با مشکلات رفتاری کودکان استثنایی
معرفی دانلود پروپوزال آماده روانشناسی با عنوان رابطه مشکلات روانی مادر و مواجهه کودک با خشونت خانوادگی با مشکلات رفتاری کودکان استثنایی
پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان رابطه مشکلات روانی مادر و مواجهه کودک با خشونت خانوادگی با مشکلات رفتاری کودکان استثنایی که در 22 صفحه در قالب فایل Word آماده شده است. تعدادی از بخشها و مطالب این پروپوزال آماده عبارتند از:
- بيان مسأله:
همواره بخشی از جمعیت هر کشوری، به دلایل مختلف دچار آسیب های جسمی و روان شناختی می شوند. براساس برآورد سازمان بهداشت جهانی، فراوانی جمعیت کودکان و نوجوانان استثنایی در جهان در حال حاضر 500 میلیون نفر است و با افزایش جمعیت در جهان، این تعداد در آینده رو به افزایش است (کاکابرایی و همکاران، 1393). کودکان استثنایی[1] همواره از دستیابی به فرصت های بازی، آموزش، زندگی خانوادگی، مراقبت های بهداشتی کافی، کار و حقوق مشارکت در زندگی اجتماعی محروم هستند و این کودکان در چنین محیط های محرومی دچار ضعف و افت در اموری مانند خودپنداره، عزت نفس و انگیزه می شوند (حسن زاده، 1377). کم توانی ها به دنبال خود، خودپنداره و رشد اجتماعی ضعیف را به همراه دارند و در نتیجه سطح تحمل و شکست این کودکان در مقایسه با همسالان بدون کم توانی، پایین تر است (گایتجلای[2]، 2004).
-اهمیت و ضرورت
در دهه های اخیر روان شناسان بر روابط کودک با مراقبینش تاکید بسیار کرده اند زیرا باور دارند واکنش های متقابل و صمیمیت والدین اساس رشد شناختی-عاطفی کودک را تشکیل و خطر ابتلای کودک به اختلال های روانی را کاهش می دهد. در محیط خانواده که در واقع جامعه ای محدود است، کنش و واکنش های میان اعضاء تاثیر بسزایی در کاهش یا افزایش مشکلات دارد. لذا در چنین محیطی صحبت از تاثیر یک سویه بر یکدیگر خطاست. نمی توان صرفا از مشکلات کودک سخن راند حال آن که روشن است در یک سیستم تعاملی رشد می یابد (جانسون و مش[3]، 2001).
-ادبیات پژوهش:
ارس[4] و همکاران (2014) به بررسی کیفیت مرتبط به سلامتی در والدین کودکان مبتلا به آسیب شنوایی پرداختند. نتایج پژوهش آنها نشان داد که والدین کودکان مبتلا به آسیب شنوایی کیفیت زندگی پایینتری نسبت به والدین کودکان عادی تجربه میکنند. و آسیب شنایی کودکان آنها به طور منفی تمام ابعاد سلامتی آنها را تحت تأثیر قرار میدهد.
زلر[5] (2007) مطالعه ای که بر روی 6522 مادر و کودک بین ژانویه 1992 و دسامبر 2002 انجام داد نتایج نشان داد که نشانگان افسردگی مادران روی خط سیر مشکلات رفتاری کودکان تاثیر می گذارد و درگیری مثبت پدر این ارتباط را تعدیل می کند.
- اهداف تحقيق
- فرضیه های تحقیق
- روش شناسی تحقیق
-روش گردآوري داده ها
- جامعه آماري، روش نمونه گیری و حجم نمونه
- روش تجزيه و تحلیل داده ها
-منابع
[3] Johnston, C., & Mash, E. J