تعریف مفهومی دانلود پروپوزال آماده روانشناسی با عنوان اثر بخشی درمان فراشناخت برتصویربدن و کنترل عواطف نوجوانان دختر مبتلا به اسکولیوز
معرفی دانلود پروپوزال آماده روانشناسی با عنوان اثر بخشی درمان فراشناخت برتصویربدن و کنترل عواطف نوجوانان دختر مبتلا به اسکولیوز
پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان اثر بخشی درمان فراشناخت برتصویربدن و کنترل عواطف نوجوانان دختر مبتلا به اسکولیوز که در 19 صفحه در قالب فایل Word آماده شده است. تعدادی از بخشها و مطالب این پروپوزال آماده عبارتند از:
بيان مسأله اساسي تحقيق
اسکولیوز شاید برای خیلی از مردم چندان نام آشنایی نباشد ولی کسانی که به این بیماری مبتلا شده باشند، درد و عذاب ناشی از آن را به خوبی درک می کنند. اسکولیوز، یک ناراحتی مربوط به ستون فقرات است که عمدتا کودکان و نوجوانان را درگیر می کند. از هر هزار نفر کودک آمریکایی 3تا 5 نفر به این بیماری مبتلا می شوند که شیوع نسبتاً بالایی است .این بیماری می تواند ازحالت خفیف تا بسیار شدید متغیر باشد که در معاینات خفیف فقط معاینات پیگیرانه کفایت می کند ولی در موارد شدید تنها راه درمان جراحی است. در این بیماری یک شانه می تواند بالاتر از شانه دیگر قرار گیرد، همچنین ممکن است استخوان کتف به سمت عقب برآمده شود.لگن از حالت موازی خارج شده و یک سمت بالاتر از سمت دیگر قرار می گیرد، بدن نیز اصولاً به یک سمت تمایل دارد. این عارضه بیشترین شیوع را در نوجوانان داشته و در دختران شایعتر از پسران است.
- مرور ادبیات پژوهشی
آنچه پژوهش حاضر را مهم و قابل توجه جلوه می دهد، پرداختن به مولفه هایی است که در زندگی بیماران مبتلا به اسکولیوز نقش مهمی را ایفا می کند. 6 درصد جمعیت ایران در سن نوجوانی دچار انحراف ستون فقرات می شوند این بیماری همواره با ابهام و درمانهای سخت و طولانی همراه بوده است که می تواند باورها وتوانایی مقابله بیماران را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. طب رفتاری علمی است که می تواند به کمک تکنیک های روانشناختی در کاهش دردهای جسمانی و طبی موثر واقع شود(موسس وبیرد، 2002)
جنابی (1393) در پژوهشی با عنوان اثر بخشی درمان فراشناختی بر امید به زندگی و کنترل عواطف در افراد ناتوان جسمی و حرکتی به این نتیجه رسید که درمان فراشناختی تأثیر مثبتی بر امید به زندگی و کنترل عواطف و مولفه های آن بر بهبود وضعیت روحی معلولین دارد.
باقری (1392) در پژوهشی با عنوان نقش واسطه ای تحریفهای شناختی در رابطه تصویر بدنی با اضطراب اجتماعی در نوجوانان به این نتیجه رسید که نوجوانان در اثر نگرش منفی نسبت به ویژگی های ظاهری خود و تحریفهای شناختی، اضطراب اجتماعی بیشتری را تجربه می کنند. بنابراین شناسایی خطاهای شناختی درک بهتری از سبب شناسی این اختلال ر نواجوانان فراهم می آورد.
|
- اهداف مشخص تحقيق (شامل اهداف آرماني، کلی، اهداف ويژه و كاربردي)
- سؤالات تحقیق
- فرضيه هاي تحقیق
- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی
- روش شناسی تحقیق
- روش گردآوري داده ها
- جامعه آماري، روش نمونه گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
.....