پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری


پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری لوری و همکارانn

مشخصات فایل پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری

نام نویسنده:
لوری و همکاران
سال انتشار:
2001
تعداد سوالات:
24
قالب فایل پرسشنامه:
Word
روایی و پایایی:
دارد
روش نمره گذاری:
دارد
مقیاس نمره گذاری:
5 درجه ای طیف لیکرت
تفسیر:
دارد
تعریف مفهومی:
دارد
اسامی مولفه ها:

پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری دارای 2 مولفه تصميم گيري تحليلي سيستماتيك و تصميم گيري باليني یا شهودي تفسيري می باشد.

قالب فایل سوالات پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری

روش نمره گذاری پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری به طور کامل آماده شده است و در داخل فایل توضیح داده شده است.

تعریف مفهومی پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری

در سیستم بهداشتی مدرن، مسئولیت تصمیم- گیری تخصصی تر شده و با توجه به اینکه هزینه مراقبت های بهداشتی هر روز در حال افزایش است، درکنار توجه به بیمار، در نظر گرفتن جنبه های اقتصادی تصمیمات، روز به روز شدت بیشتری  می یابد. که در زمینه درمان برای تصمیم گیری صحیح از پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری استفاده می شود. تصمیمات درست، می تواند به کاهش هزینه و پیشرفت بیشتر کمک نموده، باعث تسهیل و افزایش استفاده از منابع انسانی و تجهیزات شده و در نهایت، موجب بهبود کیفیت مراقبت گردد(3). در مقابل، تصمیم نادرست از پیشرفت جلوگیری  نموده، منابع را تضعیف کرده و باعث آسیب و زیان می شود(4). تحقیقات، نشان داده است که حدود 6/16-4 درصد از بیماران بستری در بیمارستان های آمریکا، استرالیا و انگلیس بر اثر خطاهای پرستاری و پرسنل بهداشتی درمانی، که ناشی از عدم تصمیم گیری مناسب و صحیح بوده، دچار آسیب هایی مانند ناتوانی دائمی و مرگ می شوند که درصد قابل توجهی از این آسیب ها قابل پیشگیری است(5). بدین ترتیب، تصمیم گیری بالینی که بخش اساسی از اعمال حرفه ای پرستاری است، می تواند بیش از هر عاملی بر کیفیت مراقبت، تاثیر گذارد(6). تصمیم گیری بالینی شامل دو بخش تصمیم گیری شهودی، ادراکات مرتبط و از قبل تدبیر شده در مورد یک وضعیت بالینی است و بر حواس و اطلاعات درک شده از منابع متعدد تکیه دارد. در حالی که فرآیند تحلیلی یک روش خطی را برای تصمیم- گیری در مورد یک مشکل نشان می دهد. پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری نیز دارای 2 مولفه تصميم گيري تحليلي سيستماتيك و تصميم گيري باليني یا شهودي تفسيري می باشد.

معرفی پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری

در فرآیند تحلیلی احتمال آن وجود دارد که فرد به اعتقادات و ارزشهای شخصی خود در تصمیم گیری توجه نکند(7). درک بهتر تصمیم گیری بالینی در پرستاری، باعث افزایش تاثیر مداخلات بالینی و سازمانی شده و توانایی کار در ارتباط با بیمار را افزایش می دهد. مزیت اصلی آن برای پرستار، تقویت موقعیت او در تیم مراقبت بهداشتی است(8). از این رو، درک تصمیم گیری و شناخت عوامل مؤثر بر آن، از جمله تفکر انتقادی، جهت عملکرد درست و به موقع و همچنین جستجوی راهکارهایی که قدرت و کیفیت تصمیم گیری بالینی پرستاران را ارتقاء می بخشد، لازم و ضروریست(9،6).

پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری داراي 24 عبارت است كه با بار معنايي مثبت و منفي با مقياس ليكرت پنج تايي توانايي تصميم گيري باليني دانشجويان را مي سنجد. 

 

مختصری در مورد روش نمره گذاری پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری

نمره گذاري مقياس در مقیاس 5 درجه ای لیکرت براي جملات داراي بار معنايي مثبت از 5 (هميشه)تا يك (هرگز) و براي عبارات با بار معنايي منفي، برعكس است. تعدادی از سوالات این پرسشنامه دارای نمره گذاری معکوس است که در داخل فایل مشخص شده اند. 
زمان لازم براي پاسخ گويي به اين پرسشنامه حدود 10 الي 15 دقيقه است. 

نمونه سوالات پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری :

1.تا آنجا که امکان دارد آخرین اطلاعات موجود را از پرونده بیمار جمع آوری می کنم.
2.شرایط بیمار را با تکیه بر تفاسیر شخصی خویش بیان می کنم.
3.بر مبنای اطلاعات قبلی خود سوالاتی را که باید از بیمار بپرسم تعیین می نمایم.
4. در اولین برخورد با بیمار تشخیص های پرستاری احتمالی را در نظر می گیرم.

قیمت به تومان:
15,000
اشتراک گذاری این مطلب در شبکه های اجتماعی:

نکات قابل توجه:

  • به محض انجام پرداخت موفق، لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد.
  • کیفیت تمامی فایلها تضمین شده است و در صورت وجود نواقص در فایلها مبلغ پرداختی قابل برگشت است. توضیحات و مشخصات فایلهای ذکر شده است.
  • پرداختها از طریق درگاه واسط آرین پال و در محیطی کاملا ایمن انجام می شود و امکان پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب مقدور می باشد
  • پاسخگویی به سوالات و ابهامات شما در سریعترین زمان ممکن انجام می شود.

فرم ثبت نظرات شما درباره پرسشنامه تصمیم گیری بالینی لوری

نام و نام خانوادگی:
شماره همراه:
آدرس ایمیل:
نظر شما:
کد زیر را وارد کنید:
 

نظرات کاربران: