تعریف مفهومی دانلود پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان بررسی اثر بخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر میزان تاب آوری و راهبردهای مقابله با استرس در مادران دارای کودک کم شنوای شهر
معرفی دانلود پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان بررسی اثر بخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر میزان تاب آوری و راهبردهای مقابله با استرس در مادران دارای کودک کم شنوای شهر
پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان بررسی اثر بخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر میزان تاب آوری و راهبردهای مقابله با استرس در مادران دارای کودک کم شنوای شهر.... که در 25 صفحه آماده شده است. تعدادی از بخشها و مطالب این پروپوزال آماده عبارتند از:
- بيان مسأله:
بر طبق مطالعات انجام شده، سازگاری با کودک دارای معلولیت طی مراحلی صورت میگیرد. در اولین مرحله خانواده با بحرانهایی هیجانی نظیر خشم، انکار و ناباوری روبه رو میشود. در پی این مرحله خانواده دچار آشفتگی هیجانی شده و احساس خشم، گناه، افسردگی و شرم پیدا میکند؛ عزت نفس اعضای خانواده به ویژه والدین کاهش مییابد؛ کودک، طرد شده یا بیش از حد مراقبت میشود. در آخرین مرحله، کودک از سوی خانواده پذیرفته میشود(هیورد[1]، 2000).
-ضرورت و اهمیت پژوهش:
سیستم شنوایی یکی از مهمترینمکانیسمهای حساس و از جمله زمینههای توانمندی در انسان به شمار میرود(درور و آواراهام[2]، 2010). کاهش شنوایی و کم شنوایی از شایع تر ین نقشهای حسی در انسان است که از هر 1000تا 2000 نفر نوزاد یک مورد را تحت تأثیر قرار میدهد (فروغمند و همکاران، 1390). شنوایی حسی کلیدی در رشد ارتباط و اساس و پایه یادگیری است. کودکی که نتواند یاد بگیرد و به این ترتیب رشد شخصی و اجتماعی او دچار آسیب جدی خواهد شد (پرووینگ، هاچ و چریستن سن[3]،2005). وجود یک فرد ناتوان در خانواده غالباً تجربه ناخوشایندی است و والدین را در معرض استرس قرار میدهد (فروغان و همکاران،1385). با اینکه در برخی از جنبهها، وضعیت مادران کودکان کم شنوا، با مادران کودکان شنوا متفاوت است. مشخص شده است که بیش از 90 درصد کودکان کم شنوا، از والدین شنوا متولد میشوند و در بیشتر موارد هیچ گونه سابقهای از کم شنوایی در خانواده نیست و خانواده اصلاً با چنین موقعیتی آشنایی ندارد. در چنین وضعیتی والدین متوجه میشوند که باید آگاهیهای بسیاری کسب کرده، به سرعت تصمیم بگیرند، و بهترین راه حل را برای فرزندان انتخاب کنند، خدمات مورد نیاز آنان را تأمین کنند و حامی وی باشند. رویارویی با همه این مسائل میتواند سلامت روانی خانواده و به ویژه مادر را دچار مخاطره کند(هینتر میر[4]، 2006).
-ادبیات پژوهش:
هافمن، هالسبو، ایلنبرگ، جن سن و فروشلم[5] (2014) و ایلنبرگ، کرون استرند[6]، فینک[7] و فروشلم (2013) در پژوهش خود به این نتیجه دستیافتند که مداخلهACT با تغییر در انعطاف پذیری روانی و توجه آگاهانه به حال علائم اضطراب سلامتی و فشارهای روانی را کاهش میدهد.
فلیددیروس، بولمی جر، فوکس و اسچریورس[8] (2013) در پژوهش خود به این نتیجه دست یافتند که انعطاف پذیری در طول مداخله موجب کاهش علایم افسردگی و اضطراب میشود.
-پیشینه نظری
- اهداف تحقيق
- فرضیه های تحقیق
تعاریف مفهومی و عملیاتی
- روش شناسی تحقیق
-روش گردآوري دادهها
- روش تجزيه و تحلیل داده ها
-منابع
[2]Dror, A. A, &Avraham, K. B
[3]Parving, A. Hauch, A. M & Christensen, B
[5]Hoffmann, D., Halsboe, L., Eilenberg, T., Jensen, J., &Frostholm, L
[8]Fledderus, M., Bohlmeijer, E. T., Fox, J., Schreurs, K. M.G