تعریف مفهومی دانلود پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان بررسی تنظیم هیجانی در بیماران مبتلا به اختلال شبه جسمی (جسمانی شکل)
معرفی دانلود پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان بررسی تنظیم هیجانی در بیماران مبتلا به اختلال شبه جسمی (جسمانی شکل)
پروپوزال آماده رشته روانشناسی با عنوان بررسی تنظیم هیجانی در بیماران مبتلا به اختلال شبه جسمی (جسمانی شکل) که در 20 صفحه آماده شده است. تعدادی از بخشها و مطالب این پروپوزال آماده عبارتند از:
- بيان مسأله:
اختلال های جسمانی شکل[1]، گروه وسیعی از بیماری هاست که علایم و نشانه های جسمی جز اساسی آنهاست. این اختلال ها، دربر گیرنده ی کنش متقابلی است که در آنها مغز، به طرقی که هنوز مشخص نیست، هشدارهای مختلف صادر می کند و اثر این هشدارها بر هشیاری فرد، القای وجود مسایل جسمی جدی است. به علاوه، تغییرات جزیی یا هنوز شناخته نشده در نورو شیمی و نوروفیزیولوژی ممکن است از مکانیزم های ناشناخته ی روانی یا مغزی حاصل شود که بوجود آورنده ی بیماری است. پزشکان، در تلاش برای تایید کردن تشخیص جسمانی، به معاینات یا آزمایش های پر هزینه ی پزشکی و حتی جراحی متوسل می شوند و وقتی این احتمال را مطرح می کنند که علت مشکل، می تواند جنبه ی روانی داشته باشد، با عصبانیت بیماران مواجه می شوند (هالجین[2] و ویتبورن[3]، 2003؛ ترجمه سید محمدی، 1392). در متن بازنگری شده ی چهارمین چاپ راهنمای تشخیصی و آماری اختلال های روانی[4]، پنج اختلال شبه جسمی تحت عنوان اختلال جسمان کردن، اختلال تبدیلی، خودبیمار انگاری، اختلال بدریختی بدن و اختلال درد معرفی شده است (سادوک و سادوک، 2003؛ ترجمه پو افکاری، 1390).
-ضرورت و اهمیت پژوهش:
تنظیم هیجانی با توجه به تازگی آن و علی رغم اهمیت فراوان آن، در کشور در رابطه با این موضوع تحقیقات بسیار اندکی صورت گرفته است و همچنین با توجه به فراگیر شدن رویکرد شناختی و استفاده از تکنیک های برخاسته از رویکرد شناختی برای مراجعان توسط روان شناسان، تلاش در جهت دستیابی به منابع جدید اطلاعاتی در این زمینه که بتواند یاری رسان در جهت کمک به افراد نیازمند باشد امری ضروری است.
-ادبیات پژوهش:
- اهداف تحقيق
- فرضیه های تحقیق
- تعاریف مفهومی و عملیاتی
1- تنظیم هیجان
2- اختلال شبه جسمی
- روش شناسی تحقیق
-روش گردآوري دادهها
- روش تجزيه و تحلیل داده ها
-منابع
[4] Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Fourth Edition, Text Revision (DSM-IV-TR)