تعریف مفهومی دانلود پروپوزال آماده اقتصاد با عنوان بررسی اثر شوک های قیمت نفت بر روی سیاست های پولی، مطالعه موردی: کشور ایران
معرفی دانلود پروپوزال آماده اقتصاد با عنوان بررسی اثر شوک های قیمت نفت بر روی سیاست های پولی، مطالعه موردی: کشور ایران
پروپوزال آماده اقتصاد با عنوان بررسی اثر شوکهای قیمت نفت بر روی سیاستهای پولی، مطالعه موردی: کشور ایرانکه در 14 صفحه در قالب فایل Word آماده شده است. تعدادی از بخشها و مطالب این پروپوزال آماده عبارتند از:
- بيان مسأله:
معمولاً منظور از شوک نفتی تغییرات ناگهانی در قیمت نفت است. به نظر میرسد در این تعریف خام همه کارشناسان متفقالقول هستند، اما در بحث سنجش آن بر متغیرهای اقتصاد کلان تعاریف گوناگون و بنابراین روشهای اندازهگیری متعددی ارایه میشود و ظاهراً بخشی از اختلاف در نتایج نیز از این مسأله نشأت میگیرد. برای مثال مطالعات صورت گرفته توسط انگل و پاتون (2001)، کوپر (2002) و خیمنس رودریگز (2002) با استفاده از مدلهای آرچ ـ گاچ صورت گرفته است. در حالی که در برخی از مطالعات دیگر از یک تعریف قراردادی برای بیثباتی قیمت نفت استفاده میشود. مثلاً هامیلتون (1996) بیثباتی را افزایش بیش از 25 درصد ماکزیمم قیمت نفت در سال قبلتر تعریف کرده است. اما به دور از مباحث نظری، آنچه امروزه از شوک نفتی در اذهان جای گرفته است شوکهایی است که هنوز از تعداد انگشتان یک دست فراتر نرفته است. آنها عبارتند از شوک نفتی اول که به دنبال تلاش اوپک در 1972ـ 1974 روی داد و ماحصل آن افزایش قیمت نفت از هر بشکه 9/1 دلار در 1972 به 41/10 دلار در 1974 بود، به عبارت دیگر طی دوره مورد نظر قیمت نفت به بیش از 5 برابر افزایش یافت (احمدیان، 1375).
-ضرورت و اهمیت تحقیق:
بسياري از اقتصاددانان معتقدند مهم ترين هدفي که سياست هاي پولي در بلند مدت بايد دنبال کنند ثبات قيمت هاست؛ اما امروزه بانک هاي مرکزي در دوره هاي مختلف اهداف مختلفي نظير رشد اقتصادي بالا، اشتغال بالا، ثبات در بازار هاي مالي و بازار ارز و همچنين ثبات در نرخ هاي بهره را براي سياست هاي پولي خود مد نظر قرار مي دهند. با وجود سازگاري بعضي از اهداف، همواره بعضي از اين اهداف در تقابل با يکديگر قرار مي گيرند. به طور مثال هدف ثبات قيمت ها در برخي موارد با هدف اشتغال بالاو در بيشتر اوقات با ثبات نرخ بهره در کوتاه مدت در تقابل است. در دوره هاي رکود که معمولااشتغال و تورم و احتمالانرخ هاي بهره در حال کاهش اند، تلاش بانک مرکزي براي افزايش اشتغال و جلوگيري از کاهش تورم به طور معمول با هدف ثبات در نرخ بهره در تعارض است.
- ادبیات پژوهش:
رضایی و مولایی (1384) به ارزیابی نوسانهای قیمت نفت بر نرخ ارز در ایران طی دوره زمانی (1374-1350) پرداختند. آنها با استفاده از الگوی خود برگشت با وقفه توزیعی (ARDL) نشان میدهند که در بلند مدت به ازای 10 درصد افزایش در قیمت واقعی نفت، نرخ واقعی ارز 5/6 درصد افزایش مییابد. آنان همچنین نشان میدهند که تغییرات نرخ ارز (RER) نسبت به قیمت نفت بی کشش است و همچنین، آنها عنوان میکنند که بیماری هلندی در اقتصاد ایران معنایی ندارد.
-اهداف تحقیق
-سوالات تحقیق
-فرضیات تحقیق
--روش کار
-ابزار گردآوری اطلاعات
-روش های تجزیه و تحلیل اطلاعات
-فهرست منابع